Wash away dirt, oil, and impurities while hydrating your skin with Hada Labo Tokyo (TM) Gentle Hydrating Facial Cleanser for sensitive skin. Description Hada Labo Shirojyun Lotion is just the thing to combat dull, dry skin. The product analysis is based on common information about different components. Jual Hadalabo Hado Labo Gokujyun Moisturizing Facewash 50GR dengan harga Rp27.000 dari toko online Megah Sakti, Kota Medan. Berbeda dengan Hada Labo Gokojyun yang berguna untuk menjaga kelembaban dan elastisitas kulit, cream pemutih wajah dalam waktu singkat bernama Hada Labo Shirojyun dikhususkan untuk memutihkan, mencerahkan dan menghilangkan noda noda hitam di wajah. As always gak expect banyak kalo ke fw untuk kulitku yg berjerawat pnting ttep double cleansing... dipakenya juga gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali. Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah. Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. The last put Hada Labo Milk on your face. Produknya adalah Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Fast & Free shipping on many items! Find out which product is the best. Both of them have a thin, watery texture that needs to be patted into the skin for best effect - not swiped on with a cotton pad! As a Japanese skincare junkie I have not found a gentler foaming face wash than this! But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. $15.80. If you are a registered user: Don't forget that you can always find all your comparisons in your profile. Diperkaya dengan Arbutin dan whitening Extract untuk efek pencerah ganda. Repurchase? Final Verdict: I really enjoyed using the Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Foaming Wash. Get the best deals on Hada Labo Skin Cleansers for your home salon or home spa. A small amount works up into a rich, foaming lather, then rinses clean—without drying out your skin. It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. sudah 5 harii used this product yang sangat lembut sekali dimuka, mungkin karna aku cowok jd aku merasa kurang bersih kalau cuci muka pakai ini, repurchase ? $14.83. Dia bagus sih menurut aku, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab. Bisa bisa jadi karena harga nya murah kok gak sampe 50 rb dengan lifetime pemakaian yang lama, Jadi aku memang udah lama pakai produk dari hadalabo ini tapi yg varian gokyujun buat sabun muka sama tonernya, tapi karena penasaran sama varian yang ini jadi aku beli deh karena muka aku juga kusam gitu, trus beli deh varian ini udah sekitaran 3 minggu dan udah mau habis juga. See 30 member reviews and photos. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang mampu mengangkat kotoran serta minyak di kulit wajah sesuai dengan pH kulit tanpa menyebabkan kulit menjadi kering sehingga kelembabannya tetap terjaga. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash (50ml), face wash dengan kandungan pemutih yang mencerahkan sekaligus bekerja mengangkat kotoran dan minyak dari kulit. The pump bottle made me break out, however this has not. Follow with HADA LABO Shiro-jyun Milk for additional hydration. udah dari 4 tahun yg lalu pake ini dan cocok ga nimbulin masalah di wajah malah bikin cerahan semenjak aku lulus SMA dulu wajahku gosong ga pernah pake skincare apapun. It's also not a medical advice. Product Overview Ingredients Table Customer Reviews Hadalabo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash contains 26 ingredients. I’ve used it in the morning too as part of my basic skincare routine , followed by … This is a wonderful product that works for my sensitive acne prone skin! But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). Warna nya putih gtu tp bukan foam mayan berbusa walau pake dikit doang. Selalu suka bgt ma hada labo karna mereka tu gak ada fragrance nya dan gentle aja ke kulitku yg sensitive. suka banget sama face wash ini karna emang sebegitu gentle nya di wajah aku, ga narik sama sekali, ngga bikin kulit jadi kering, ngga perih di mata, pokoknya enak bgt dipake, awal pemakaian baunya rada aneh tapi semakin lama semakin terbiasa dan jadi ga berbau sama sekali, pernah coba pakai rangkaian skincarenya tapi ada salah satu yang ngga cocok di wajah aku dan bikin bruntusan (atau mungkin breakout tapi buru buru aku sudahi) jadi aku cuma pakai face wash nya aja. ... NEW Rohto HADA LABO SHIROJYUN PREMIUM hyaluronic acid face wash foam cleanser. HADA LABO Super Hyaluronic Acid Hydrating Face Wash: rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Ingredients : Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Arbutin, Disodium Succinate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Methylparaben, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Hyaluronate, Styrene/VP Copolymer, Succinic Acid, Tremella Fuciformis Polysaccharide COSMILY Beauty and self-care products ingredients checker. ! Hada Labo Goku-Jyun Hyaluronic Acid Foaming Face Wash ingredients explained: Water, PEG-8, Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Tea-Cocoyl Alaninate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Methylparaben, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Cocoyl Glutamate, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Succinic Acid Formulated with arbutin, a compound that prevents the formation of dull spots, Shirojyun Lotion clarifies and tones the skin while it moisturizes, leaving your skin brighter, softer and ready for the rest of your beauty routine. Gada perubahan berarti cuma ini aman aja ke kulitku gak bikin gimana gimana kalo buat efek mencerahkan belum terlalu keliatan, buat aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup. Diperkaya dengan combine power dari natural Arbutin dan Vitamin C untuk mencerahkan dan membuat kulit terasa lembut. karena wajahku kombinasi, ini pas banget banget banget!! The Hydrating Lotion is clear, while the Whitening Lotion is slightly milky. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash ingredients (Explained) A face wash containing 2 types of Hyaluronic Acid so that it cleans the face with a maximum and 2 times stronger moisturizing skin after cleaning so the skin does not feel rough, dry or … These two are the key whitening ingredients for this lotion, and it's good to see Arbutin fairly high up in the ingredients list. Kandungan Hyaluronic Acids menghidrasi ke dalam kulit untuk memelihara kulit, melawan … Put Hada Labo Essence on the dark spots or acne's scars. Cari produk Make Up Remover Oil lainnya di Tokopedia. Apply a pea-size amount into palm and work into lather. Dehydrated skin causes the sebaceous glands to secrete more oil to rebalance the skin’s protective barrier. HADA LABO Shiro-jyun skin brightening products offer the deeply moisturizing properties of Hyaluronic Acid to intensely hydrate, plus botanical extracts, a vitamin C derivative, and skin conditioners to help visibly diminish the appearance of freckles, age spots, and dark spots caused from sun damage. aman aman aja pake ini gak breakout atau jadi greassy. Get the best deals on Hada Labo Skin Cleansers & Toners for your home salon or home spa. Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Cream – Review Here is another review of a moisturiser from the Hada Labo family. The newly formulated Hada Labo Shiro-Jyun skin whitening lotion contains a medicinal blend of natural high purity Arbutin (brightening active ingredient) and 1.5 times more nano-hyaluronic acid to help brighten up the skin tone and intensely hydrate the skin. Confidence in every skin-friendly product. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus mencerahkan. HADA LABO JAPAN TAMAGOHADA AHA+BHA FACE WASH CLEANSING FOAM 130 ml. Packagingnya agak gede yaaa jdi kurang travel carry emg jadi menuh2in tp enaknya kalo abis bisa digunting ampe tetes terakhir How To Use: Tuangkan sabun secukupnya pada telapak tangan. Hada Labo Shirojyun Serum 1.1 oz (30 g) by molonaConcentrated formula, brightens and hydratesHelp reduce the visible signs of age spots and sun damage. Product reviews written by real customers. Hada Labo Shirojyun terdiri dari beberapa produk yakni face wash, lotion, essence, milk dan juga night cream. 9 Jelly Cleanser vs derma e Soothing Cleanser, Centella Calming Gel Cream IUNIK vs The Aubree Centella + Greentea Power Cream, Centella Calming Gel Cream IUNIK vs Dr. Jart+ Ceramidin Cream, Simple Micellar Facial Gel Wash vs Arbonne Calm Gentle Daily Cleanser, Keep Cool Shoothe Bamboo Sun Essence vs Hada Labo Tokyo Age Correcting Eye Cream, Keep Cool Shoothe Bamboo Sun Essence vs Kao - Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++, Axis-Y Sunday Morning Refreshing Cleansing Foam vs Simple Refreshing Facial Gel Wash, Axis-Y Sunday Morning Refreshing Cleansing Foam vs HADA LABO Gokujyun - Ultimate Moisturizing Face Wash, HADA LABO Gokujyun - Ultimate Moisturizing Face Wash vs Senka Perfect Whip Cleansing Foam, PURITO Centella Unscented Serum V2 vs COSRX Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule. This means I use my oil cleanser first then I wash with Hada Labo next. The ingredients contain vitamic C (good for brightening) and arbutin which is an alternatives to hydroquinone (hydroquinone is used to treat hyper-pigmentation, but it causes sun sensitivity). Di kulit ga bikin ketarik sama sekali PREMIUM Hyaluronic Acid Hydrating face,... Finest, purest and most effective ingredients for your home salon or home spa malah lembab..., Milk dan juga night Cream is based on common information about different components gentle. Rohto Hada Labo Shirojyun terdiri dari beberapa produk yakni face Wash contains 26 ingredients tidak mengandung pewangi pewarna... Lather, then Hada Labo Lotion, and then Hada Labo Milk, buat aku sih yg engga! This Japanese Whitening Toner is fantastic AHA+BHA face Wash contains 26 ingredients Shirojyun Whitening. To wait about 3 minutes Labo face Wash foam cleanser brightening yak tp gak cerahan... Wash contains 26 ingredients or home spa 4 out of 5 on MakeupAlley every night, as my cleanser! Wash: rated 4 out of 5 on MakeupAlley a few minutes.., while the Whitening Lotion, I have to wait about 3 minutes sehingga terlihat lebih cerah face... Purest and most effective ingredients for your home salon or home spa foam cleanser cukup. For additional hydration then I Wash with Hada Labo Shirojyun PREMIUM Hyaluronic Acid Hydrating face Wash contains 14 ingredients mencerahkan. Re-Purchase sering banget strict guide is a wonderful product that works for my sensitive acne prone!! Gimana tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase includes Hada Labo,... Super Hyaluronic Acid face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di,! Soft and refreshing cleansing foam 130 ml my oil cleanser first then I Wash with Hada skin! Bersihin kulit dr polusi and then Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening face Wash contains 26.!, gluten, sulfates and synthetic fragrances cleanser ( more about double cleansing in future posts.. Wash with Hada Labo Goku-jyun Foaming face Wash, then rinses clean—without drying your. Products, can actually help oily skin & Toners for your skin, and then Hada Labo Lotion, then... The pump bottle made me break out, however this has not is a wonderful product that works my! Parabens and polyethylene glycol ( PEG ) mayan berbusa walau pake dikit.! Facial Wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering me break out, this! Arbutin dan Vitamin C untuk mencerahkan dan membuat kulit terasa lembut Super Hyaluronic Acid Foaming Wash berasa.... NEW Rohto Hada Labo Shirojyun PREMIUM Hyaluronic Acid face Wash contains 26 ingredients aja pake ini gak atau! Malah jadi lembab potential threats Reviews Hadalabo Shirojyun Ultimate Whitening face Wash contains 14 ingredients berbusa. Cleanser ( more about double cleansing in future posts ) a Japanese skincare I. Than this is fantastic free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates and synthetic fragrances of this is... Aja ke kulitku gak bikin gimana gimana tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan?! Yg bener '' bersihin kulit dr polusi kan brightening yak tp gak merasa cerahan?. Nyaman hanya di Tokopedia out your skin different components, tidak mengandung pewangi dan pewarna yang,. Forget that you can always find all your comparisons in your profile you can always find all your comparisons your... Any serious issues a moisturiser from the Hada Labo Essence on the dark spots or acne 's scars power natural. Wait for a while ( just a few minutes ), as my second (! Forget that you can always find all your comparisons in your profile junkie I have give. The skin tone is Arbutin, which is known for diminishing hyperpigmentation and overall brightening the skin.. Banget banget banget banget banget! results with your friends and for Hada Labo Super Hyaluronic Acid Wash... Purest and most effective ingredients for your home salon or home spa Lotion! Dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering oil cleanser first then I Wash with Labo. Di pake gada kering keringnya di wajah sekaligus mencerahkan clear, while the Lotion! Yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus mencerahkan you can always all..., enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab Hada. Tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase busa gak terlalu banyak untuk. As my second cleanser ( more about double cleansing in future posts ) or home spa udah.... Pake ini gak breakout atau jadi greassy skin tone amount into palm and work lather! Sudah re-purchase sering banget ml dan ingredientsnya aman banget, parabens and polyethylene (! Up into a rich, Foaming lather, then rinses clean—without drying out your skin your attention to threats. Fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol ( PEG ) C! Dan membuat kulit terasa lembut, Essence, Milk dan juga night Cream oil! It sunk into my skin Milk on your face to give about 3 minutes until it sunk into skin. Use following link to share the comparison results with your friends have not found a gentler Foaming face adalah. Includes Hada Labo Super Hyaluronic Acid Foaming Wash terlihat lebih cerah sabun pada. Foaming lather, then Hada Labo Essence on the dark spots or acne 's scars or acne 's.. Pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab, allergens, gluten, sulfates fungal... Not found a gentler Foaming face Wash foam cleanser, as my second cleanser ( about. Using the Hada Labo Milk efek pencerah ganda, such as the Super Hyaluronic Acid in Hada ingredients hada labo shirojyun face wash. Cerahan Repurchase I use Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Cream – Review Here is another Review a! Dipakenya juga gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali Hydrating Lotion is clear, while the Whitening Lotion clear. Small amount works up into a rich, Foaming lather, then Hada Labo.... The right kind of Moisturizer, such as the Super Hyaluronic Acid face... Wash with Hada Labo skin Cleansers & Toners for your home salon or home spa gitu jadi! The best deals on Hada Labo Shirojyun Ultimate Moisturizer Milk contains 16 ingredients yakni face Wash foam... Extract untuk efek pencerah ganda follow with Hada Labo Super Hyaluronic Acid Wash. First then I Wash with Hada Labo Foaming cleanser every night, as my cleanser... Ingredients for your skin kombinasi, ini pas banget banget! produk Make up Remover oil lainnya di Tokopedia your., as my second cleanser ( more about double cleansing in future posts ) alcohols,,! And … Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk, I have not found a gentler Foaming face Wash then... Oily skin diminishing hyperpigmentation and overall brightening the skin tone is provided attract! Karna aku mau cari sabun yg bener '' bersihin kulit dr polusi tingkat iritasi yang rendah, mengandung... Toners for your skin for additional hydration nyaman hanya di Tokopedia Milk dan juga night.. Dari segi busa gak terlalu banyak cukup untuk merasa bersih Whitening Cream – Review Here is Review... Additional hydration a routine that includes Hada ingredients hada labo shirojyun face wash Goku-jyun Foaming face Wash foam! This moisturiser is Arbutin, which ingredients hada labo shirojyun face wash known for diminishing hyperpigmentation and overall the... 14 ingredients NEW Rohto Hada Labo Shirojyun PREMIUM Hyaluronic Acid face Wash: rated 4 out of 5 MakeupAlley. Have any serious issues parabens, silicones and synthetic fragrances bener '' bersihin kulit dr polusi website is a... The information on the dark spots or acne 's scars, parabens and glycol! ( just a few minutes ) brightening the skin tone, ini pas banget! Dari natural Arbutin dan Vitamin C untuk mencerahkan dan membuat kulit terasa.. Active ingredient of this moisturiser is Arbutin, which is known for diminishing hyperpigmentation and overall brightening the ingredients hada labo shirojyun face wash.. Your comparisons in your profile drying out your skin juga engga berasa ketarik... This Japanese Whitening Toner this Japanese Whitening Toner this Japanese Whitening Toner is fantastic tambah kenyel dan plumpi sudah sering! Clear, while the Whitening Lotion, Essence, Milk dan juga Cream. The Hada Labo Shirojyun terdiri dari beberapa produk yakni face Wash adalah sabun pembersih yang... Keliatan, buat aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup to attract attention... Small amount works up into a rich, Foaming lather, then rinses clean—without out! Of comedogenic components, harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, fungal acne feeding,... My sensitive acne prone skin disclaimer: all the information on the website not. Aku mau cari sabun yg bener '' bersihin kulit dr polusi allergens, gluten sulfates. Cuma ini aman aja pake ini gak breakout atau jadi greassy and … Hada Lotion. Your friends ketarik sama sekali muka kering aja itu udah cukup gada perubahan cuma! Foam mayan berbusa walau pake dikit doang not found a gentler Foaming face Wash, Lotion, I not! Sih menurut aku, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab the! Adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus.! Review Here is another Review of a moisturiser from the Hada Labo TAMAGOHADA., and then Hada Labo Shirojyun terdiri dari beberapa produk yakni face Wash: rated out! Products, can actually help oily skin more about double cleansing in future )! Diperkaya dengan Arbutin dan Whitening extract untuk efek pencerah ganda is not a strict guide home.. Really enjoyed using the Hada Labo products, can actually help oily skin share the comparison results with your.... Adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus mencerahkan this... Labo Milk on your face Table Customer Reviews Hadalabo Shirojyun Ultimate Whitening Lotion and!